Tilpassede arbejdsflader for SaxoTrader

Arbejdsfladen i SaxoTrader kan tilpasses fuldstændigt, så du kan skabe et handelsmiljø, der er skræddersyet til dine produktinteresser og din handelsstil og udnytter dit skærmområde optimalt – også når du bruger flere skærme. Vi har oprettet en række arbejdsflader til de forskellige handelsprodukter, så du hurtigt kan komme i gang – du kan nemt downloade de arbejdsflader, du ønsker, og åbne dem i SaxoTrader-platformen.

Vores strategers egne arbejdsflader

John J. Hardy, Head of FX Strategy

John J. Hardy, leder af valutastrategi

John, der har arbejdet hos Saxo i 11 år, har ansvaret for valutastrategi og har fokus på mulighederne i valutamarkedet baseret på økonomiske nøgletal, stemningen i markedet og teknisk analyse. John, som arbejder fra Houston i Texas, har en trader-venlig, graforienteret arbejdsflade i SaxoTrader, der gør det nemt at navigere rundt i de store valutapar og danner grundlag for bedre handelsbeslutninger.

Download arbejdsflade
Handel
Flere visninger
TradingFloor
Konto

Ole Hansen, Head of Commodity Strategy

Ole Hansen, leder af råvarestrategi

Ole er chef for råvarestrategi hos Saxo Bank og er meget anerkendt i det globale råvaremarked, ikke mindst for sin evne til at sætte udviklingen ind i en global sammenhæng. Der handles store mængder olie, guld og kobber i markederne, og Oles analyser, understøttet af valutamarkederne og den geopolitiske udvikling, giver tradere den nødvendige indsigt til at træffe beslutninger i en bred økonomisk sammenhæng.

Download arbejdsflade
Handel
Grafer
TradingFloor
Konto

Peter Garnry, Head of Equity Strategy

Peter Garnry, leder af aktiestrategi

Peter er Saxo Banks globale aktiemand. Han benytter sig af kvantitative metoder og ser efter signaler og mønstre, der kan give et handelsmæssigt forspring. Han bidrager desuden jævnligt til Tradingfloor.com. Hans primære fokus er på S&P 500, DAX og Nikkei 225 med speciale inden for teknologi- og finanssektoren.

Download arbejdsflade
Handel
Grafer
TradingFloor
Konto

Didier Abbato, Product Manager FX and CFDs

Didier Abbato, produktchef for valuta og CFD'er

Didier, der er Vice President hos Saxo Banks produktstyringsteam, har ca. 16 års erfaring inden for salg og handel, trading samt rådgivning af virksomheder som Sumitomo Mitsui Banking Corporation og mægleren London Forfaiting Cpy. Didier er CFA-finansanalytiker og blev ansat hos Saxo Bank i starten af 2004 som dealer for aktie- og indeks-CFD'er og siden som handelsrådgiver for velhavende kunder, også kendt som HNW-kunder.

Download arbejdsflade
Flere visninger
Konto

Magnus Sundby, Product Manager CFDs and Equities

Magnus Sundby, produktchef for CFD'er og aktier

Magnus foretrækker at anvende aktieanalysemodulet og aktiescreeningsværktøjet for at få det optimale ud af det globale aktiemarked. Han benytter fundamentalanalyser, nyhedsstrømme og grafer og forsøger at afdække de skjulte skatte, der potentielt kan gøre et indgående kendskab til de globale aktiemarkeder, kombineret med Saxo-værktøjerne, meget indbringende.

Download arbejdsflade
Handel
Aktiescreener
TradingFloor
Aktieanalyse
Konto

Patrice Henault, Product Manager Futures and Options

Patrice Henault, produktchef for futures og optioner

Patrice er en af Saxo Banks førende eksperter inden for oversolgt- og overkøbt-scenarier i markederne. På basis af daglig søjlegrafanalyse fordyber han sig i tekniske variable, herunder langsomme stokastiske modeller, relativ styrke-indeks og MACD, for at navigere gennem aktieindeks, råvarer, obligationer og valutaer og levere dybtgående analyser og muligheder.

Download arbejdsflade
Futures
Kontraktoptioner
Grafer
TradingFloor
Konto

Valutaspecifikke arbejdsflader

FX Basic

Valuta, grundlæggende

Den grundlæggende opsætning af valutahandel giver adgang til de valutakryds, der handles mest, med et handelsmodul til placering af handler og ordrer og styring af positioner og ordrer samt en stor graf.

Download arbejdsflade
Majors
Graf
Konto

FX Advanced

Valuta, avanceret

Den avancerede arbejdsflade giver adgang til hele udvalget af valutakryds, inklusive store, små og eksotiske, med fokus på USD-, EUR- og GBP-kryds. Du kan nemt tilpasse arbejdsfladen til dine interesseområder inden for valutahandel ved at slette de instrumentlister, du ikke er interesseret i.

Download arbejdsflade
Valuta, majors
Valuta, minors
Grafer
Konto

FX Advanced - 2 screen layout

Valuta, avanceret – opsætning med to skærme

Denne opsætning udvider den avancerede valutaarbejdsflade til to skærme, hvor den anden skærm indeholder en stor graf og markedsinformation – du skal blot trække det flydende grafvindue til den anden skærm.

Download arbejdsflade
Valuta, majors
Valuta, minors
Valuta, eksotiske
Grafer
Konto

FX and Indices

Valuta og indeks

Denne arbejdsflade kombinerer de større valutakryds og globale CFD-indeks, herunder større amerikanske, europæiske og asiatiske aktieindeks.

Download arbejdsflade
Valuta, majors
CFD-indeks
Grafer
Konto

FX Spot and Options

Valutaspot og -optioner

Brug denne arbejdsflade til valutaspot med de valutakryds, der handles mest, og FX Vanilla-optioner via vores anerkendte board for valutaoptioner.

Download arbejdsflade
Valuta, majors
Valuta, minors
Valutaoptioner
Grafer
Konto

CFD-arbejdsflader

CFD Indices only

Kun CFD-indeks

Den grundlæggende opsætning af CFD-handel giver dig adgang til CFD-indeks med et handelsmodul til placering af handler og ordrer og positionsstyring samt en stor graf.

Download arbejdsflade
Indeks
Grafer
Konto

CFD US

CFD USA

Denne CFD-opsætning har fokus på amerikanske blue chip-aktier og globale CFD-indeks og består af grundlæggende handelsmoduler og grafer.

Download arbejdsflade
Amerikanske CFD'er
Indeks
Grafer
Konto

CFD Europe

CFD Europa

Denne CFD-opsætning har fokus på europæiske blue chip-aktier og globale CFD-indeks og består af grundlæggende handelsmoduler, grafer og egne lister for DAX, FTSE og CAC.

Download arbejdsflade
Europæiske CFD'er
CFD-indeks
Grafer
Konto

CFD US and Europe

CFD USA og Europa

Denne arbejdsflade har fokus på amerikanske og europæiske CFD'er samt globale CFD-indeks og består af grundlæggende handelsmoduler og grafer.

Download arbejdsflade
Amerikanske CFD'er
Europæiske CFD'er
CFD-indeks
Grafer
Konto

CFD US and Europe - 2 Screen Layout

CFD USA og Europa – opsætning med to skærme

Denne opsætning udvider CFD-arbejdsfladen for USA og Europa til to skærme, hvor den anden skærm indeholder en stor graf og markedsinformation – du skal blot trække det flydende grafvindue til den anden skærm.

Download arbejdsflade
Amerikanske CFD'er
Europæiske CFD'er
CFD-indeks
Grafer
Konto
Graf

Futures-specifikke arbejdsflader

Futures

Futures

Den grundlæggende opsætning for handel med futures giver adgang til de futureskontrakter, der handles mest, såsom energi, metaller, indeks, valuta, renter og obligationer.

Download arbejdsflade
Futures, primær
Energi
Metaller
Indeks
Råvarer
Valuta
Renter og obligationer
Konto

2

Futures og optioner

Denne opsætning kombinerer de futureskontrakter og kontraktoptioner, der handles mest, via vores optionskæde.

Download arbejdsflade
Futures
Kontraktoptioner
Grafer
Konto

3

Futures, fuld – opsætning med to skærme

Denne opsætning udvider futures-arbejdsfladen til to skærme, hvor den anden skærm indeholder en stor graf og markedsinformation – du skal blot trække det flydende grafvindue til den anden skærm.

Download arbejdsflade
Futures, primær
Energi
Metaller
Indeks
Råvarer
FX
Renter og obligationer
Konto
Grafer

Er du klar til at handle?

Du er kun et par klik væk fra at kunne handle online hos Saxo Bank.

Åbn konto

Prøv platformen

Opret en gratis demokonto, og prøv alle funktionerne uden forpligtelser.

Prøv platformen gratis

Har du brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe dig.

Ring til os på tlf. 3977 6559.

Eller via mail: saxobankdanmark@saxobank.com