DOWNLOAD SAXOTRADER

Hvis du allerede har en online-handelskonto eller en demokonto hos os, men har brug for at downloade SaxoTrader-platformen igen, kan du gøre det her;

Vær opmærksom på, at du kun kan benytte ovenstående links, hvis du allerede har enten en online-handelskonto eller en demokonto hos os.

Hvis du endnu ikke har en konto, kan du ansøge om en her:

OPRET  ONLINE-HANDELSKONTO

icon

SaxoTraderGO Apps

Få adgang til markederne med din smartphone. Hent SaxoTraderGO app’en til din iPhone eller Android enhed:

• Apple iOS
    googlePlay
  • Android

For Android 4.1 - 4.3 – Go to www.saxotrader.com in the Chrome browser on your Android device

For Android 4.0 or below – SaxoTraderGO cannot be used on Android versions below 4.1

LEDER DU EFTER SAXOTRADER-ARBEJDSFLADER?

Vælg en arbejdsflade, der afspejler dine interesseområder, med de tilpassede opsætninger til SaxoTrader.

SE MERE